Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2021 11:35 - Пушещ пистолет: Сътрудникът на Ухан Питър Дасак признава, че разработва коронавируси „убийци“ с комунистически китайци
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1015 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.06.2021 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пушещ пистолет: Сътрудникът на Ухан Питър Дасак признава, че разработва коронавируси „убийци“ с комунистически китайци

06/09/2021 / От Майк Адамс / 

image

Сега знаем, че Питър Дасак от EcoHealth Alliance, който е насочил милиони долари към Института по вирусология в Ухан, който е провел експерименти за оползотворяване на печалба от функцията, се е похвалил с китайските си колеги (на които е помогнал да финансира), създавайки коронавируси „убийци“.

Видео, открито от The National Pulse и разпространено вчера, показва, че Daszak се хвали с изследванията си:

Тогава, когато получите последователност от вирус и тя изглежда като роднина на известен неприятен патоген, точно както направихме с ТОРС. Открихме други коронавируси при прилепите, цял набор от тях, някои от тях изглеждаха много подобни на ТОРС. Така че ние секвенирахме протеина с шипове: протеинът, който се прикрепя към клетките. Тогава ние ... Е, аз не свърших тази работа, но моите колеги в Китай свършиха работата. Създавате псевдочастици, вмъквате протеиновите протеини от тези вируси, вижте дали те се свързват с човешките клетки. На всяка стъпка от това се приближавате все по-близо до този вирус наистина може да стане патогенен за хората ... В крайна сметка имате малък брой вируси, които наистина приличат на убийци.

Daszak по същество описва оръжието на протеина SARS-CoV-2, който сега е известно, че причинява съдови увреждания, кръвни съсиреци, удари и други тъканни увреждания, докато атакува яйчниците, тестисите, надбъбречните жлези и неврологичната тъкан.

Ето видеото на Daszak:

Brighteon.com/c9c5c902-636e-475e-b1dc-a6db50146301

 

 

Fauci, Daszak, Baric и международният заговор за изграждане на биологични оръжия с комунистическата китайска армия

Тъй като все повече видеоклипове и имейли продължават да се появяват, те описват глобална операция по пране на пари и очевидна престъпна конспирация за избягване на американските закони, които забраняват проучването на печалбата от функцията чрез насочване на пари от NIH към комунистически Китай, където военните на ККП ръководят експериментите за оръжие.

Независимо дали е умишлен или не, този оръжиен вирус избяга от лабораторията в Ухан и продължи да опустошава света поради токсичността на „полезния товар“ на наночастиците си с протеинови шипове. Докато самият двигател за репликация на вируси изглежда почти безвреден, полезният товар на протеиновите шипове е токсичен и смъртоносен и това е наночастицата, която се поставя в covid ваксини.

По този начин това, което Питър Дасак по същество признава, е международен заговор за предоставяне на финансиране и ноу-хау на комунистически Китай за създаване на оръжейни наночастици (протеина на шипа), които след това се поставят в така наречените „ваксини“ и се инжектират в хората в цяла Америка и по света, което може да доведе до обезлюдяване и безплодие в световен мащаб.

Д-р Byram Bridle е един от многото лекари, които бият тревога за този протеинов пик, тъй като новите проучвания за биоразпределение показват, че той циркулира през цялото тяло, атакувайки мозъка, сърцето, надбъбречните жлези, далака, дебелото черво, черния дроб, яйчниците и тестиси, наред с други органи:

 

 

Fauci и Daszak изглежда са помогнали на комунистически Китай да изгради биологично оръжие, за да унищожи Запада в глобална атака за битки, която може би вече е била разгърната

Неслучайно комунистическият Китай отдавна се стреми да разработи коронавирусни биооръжия, за да атакува Запада. Както съобщава LifeSiteNews :

Документи разкриват, че китайски учени са обсъждали оръжието на коронавирус 5 години преди пандемията

Озаглавен „Неестественият произход на ТОРС и новите видове изкуствени вируси като генетично биооръжие“, се твърди, че хартията предполага, че Третата световна война ще се води с биологични оръжия, разкривайки как китайските учени обсъждат оръжието на коронавирусите на ТОРС пет години преди пандемията COVID-19.

Изпълнителният директор на Австралийския институт за стратегическа политика (ASPI), Питър Дженингс, каза, че документът е толкова близък до „оръжието за пушене, колкото имаме“. „Мисля, че това е важно, защото ясно показва, че китайските учени са мислили за военно приложение за различни щамове на коронавируса и са мислили как той може да бъде разгърнат“, каза Дженингс, цитиран от news.com.au.

И след това от UK Daily Mail :

Китай се подготвя за Трета световна война с биологични оръжия - включително коронавирус - преди ШЕСТ години, според досието, изготвено от Народната освободителна армия през 2015 г. и разкрито от Държавния департамент на САЩ

  • Пекин разглежда военния потенциал на коронавирусите на ТОРС от 2015 г.
  • Документът за бомбата беше достъпен от разследващите от Държавния департамент на САЩ
  • Учените изследваха манипулацията на болестите „по невиждан по-рано начин“
  • Том Тугендхат от комисията по външни работи казва, че доказателствата са „основна грижа“

Сега изглежда, че Fauci и Daszak са помогнали за финансирането и вирусологичната подкрепа на усилията на Китай за изграждане на биологично оръжие, което може да бъде използвано срещу Америка и Запада.

Всички, които популяризират covid ваксини, по същество работят, за да помогнат на комунистически Китай да извърши атаката си срещу Запада, като насърчава инжектирането на американци с протеинови биологични оръжия, разработени от китайски военни изследователи на биологични оръжия.

С други думи, ваксината съдържа биологичното оръжие , разработено в Китай.

Пълни подробности в днешния подкаст за актуализация на ситуацията от Brighteon.com:

Brighteon.com/c49de220-6bf0-4e46-bf10-4511cba95949

 

 

Открийте нов подкаст всеки делничен ден на:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739145
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031