Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 00:48 - Що е биткойн и как да го печелим безплатно
Автор: pinbal Категория: Забавление   
Прочетен: 21430 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.06.2017 23:38


 Първо в момента цената на един биткойн е 1300 български лева! ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ,ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ БЕЗПЛАТНО БИТКОЙНИ!
В най-общи линии Биткойн е съвкупност от две неща:

  1. Разплащателна система;
  2. Парична единица (валута), ползвана в тази разплащателна система.

По-наблюдателните ще забележат, че понякога пишем Биткойн с главно Б, друг път с малко: употребяваме главна буква, когато имаме предвид разплащателната система; и малка, когато имаме предвид валутата биткойн.

Но защо ни е необходима поредната валута в този свят, че и чак нова разплащателна система? Най-добре може да отговорим на този въпрос като видим как се различава биткойн от всички съществуващи валути и какво е различното в разплащателната система Биткойн.

Валутата биткойн е изцяло дигитална. Тя не се издава и не се гарантира от правителство, организация или компания. По силата на математически закон максималното количество биткойни е ограничено на 21 милиона, като предлагането се увеличава с предопределен, постоянно намаляващ растеж, докато горният лимит бъде достигнат (през 2140 година). Тези характеристики са в пълна анти-теза на парите, както ги познаваме днес. Например, щатският долар има физически носител (банкнотите), макар че в по-голямата си част се ползва в електронна форма. Доларът се издава и е (уж) защитен от централната банка на САЩ, но нито има ограничение на съвкупния брой долари в обръщение, нито има зададен график за печатане на нови банкноти.

ПЪРВАТА СТЪПКА  е да си направим портфейл.За целта отивате на ТОЗИ САЙТ и си правите регистрация ,можете да видите как става това в ТОВА КЛИЧЕ като си направите биткойн портфейл получавата ваш собствен и уникален биткойн адрес на който ще получавате биткойни! промер за биткойн адрес   14hmRr5S59hKBRibUQviw5nUfNKzHtaodY
ВТОРА СТЪПКА е да почнеме  да печелиме безплатно биткойни за целта ще ви покажа няколко сайта чрез който можем да ги печелим :)
    - Първи сайт .... В този сайт на всеки час имате възможност да спечелите 0,3 биткойна ПРАВИТЕ СИ РЕГИСТРАЦИЯ ТУК и на всеки час може да ролнете и в зависимост какво цисло ви се падне печелите определена сума от биткойни.Сайта праща събраните от вас биткойни всяка неделя.Това според мен е един от най-добрите сайтове за безплатни биткойни,сайта има и други възможности които също са интересни  и можете да ги разгледате като си направите регистрация :)
  - Втори сайт ..... Този сайт е доста по сложен , но също може да се печели от него .ПРАВИТЕ СИ РЕГИСТАЦИЯ ТУК, като си направите регистрация отивате на Earn>Shorten URL там поставяте някакъв линк към някой сайт  и ви генерира линк( пример  http://bit.cur.lv/pinbal ), колкото повече уникални кликваня на 24 часа толко повече биткойни печелите , можете да направите сравнително голямо количество ако имате голяма фацебок страница или нещо такова , можете да си изтеглите спечелените биткойни  като направите 0,01 биткойна .Сайта предлага и други начини за печелене с които не съм запознат  , но вие можете да ги разгледате .
  - Трети сайт .... Изключително прост за ползване , но там и печалбите не са кой знае какво ПРАВИТЕ СИ РЕГИСТРАЦИЯ ТУК  поставяте си биткойн адреса  и почва да ви генерира  биткойни , моя съвет е  по веднъж на ден да си  субирате генерираните биткойни докато натрупате сумате за минимално изплашане което става автоматично.
 Има много сайтове за обменяне на тези биткойно в бг лева :) нужно е само да потърсите в гоогле!
 За сега е това :)  с времето ще добавям нови и нови сайтове за печелене на безплатни биткойни :) ако имате някакви въпроси пишете в коментарите
 -Четвърти сайт ...Сайт в който е необходимо само да си направите регистрация и започва да ви трупа по 0.0000004 BTC/min
за 1 ден стават 0.0006 BTC ,процеса е автоматичен. Имате няколко възможности да си ъпдейтнете профила , за да може да ви трупа повече биткойни на ден .За всеки ваш реферал ъпдейтнал профила си получавате 20% от сумата, която е направил за ъпдейта. Минималната сума за теглене е 0,005 BTC Правите си регистрация ТУК






Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pinbal
Категория: Забавление
Прочетен: 113270
Постинги: 14
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031